Straaltjezon
Image default
Aanbiedingen

Druk meten met een druksensor

Met een druksensor meet u eenvoudig de druk van gassen of vloeistoffen. Een druksensor wordt gebruikt als transducer: hij genereert een signaal als functie van de opgelegde druk. Grote drukschommelingen in een leiding worden op die manier herkent. In de praktijk kunnen druksensoren voor alle mediums worden ingezet. Wilt u meer weten over druksensoren? Lees dan deze blog rustig door. We laten u zien welke typen er zijn en hoe u een druksensor bestelt. 

De verschillende type druksensoren

Er zijn allerlei druksensoren op de markt te vinden. Elk type is voor een verschillende situatie geschikt. Zo bestaan er bijvoorbeeld absolute druksensoren, maar ook een relatieve druksensor, differentiële druksensor en een gesloten druksensor. Maar dat is nog niet alles, er bestaan nog andere typen. Benieuwd naar deze type druksensoren? Ontdek de opties op de website van Ebora. Hier wordt uitleg gegeven per druksensor en komt u erachter welke druksensor het meest geschikt is in uw situatie. 

Druksensoren eenvoudig online bestellen 

Druksensoren en overige producten zoals pneumatiek of terugslagkleppen bestelt u eenvoudig via hun website. Zij zorgen ervoor dat de druksensoren zo snel mogelijk worden geleverd. De specialisten van Ebora staan voor u klaar om op maat advies te geven. Bovendien heeft Ebora af en toe leuke aanbiedingen, kijk gerust eens rond. 

Hoor het van de experts 

Op de website van Ebora wordt verdere uitleg gegeven over de verschillende typen. U kunt de druksensoren bekijken en specificaties lezen. Vindt u het lastig om zelf de juiste keuze te maken? Vraag dan de experts van Ebora om hulp. Uw vraag of probleem zien zij als nieuwe uitdaging om een maatwerk oplossing te vinden. Neem contact op met de specialisten en zij beantwoorden al uw vragen. U kunt eenvoudig contact opnemen via de website van Ebora of door een account aan te vragen. 

 

https://ebora.nl/instrumentatie/druk.html

Gerelateerde artikelen

Een dagje Scheveningen met het hele gezin

Het perfecte bouwhek voor jouw project

De oplossing voor iedere warme ruimte!