Bescherm uw producten en zorg ervoor dat u de juiste dozen gaat kopen

U transporteert regelmatig producten voor uw onderneming en het is dan ook van belang dat uw producten onbeschadigd op bestemming aankomen. U vindt het erg belangrijk dat uw producten op een veilige manier verpakt worden. Let er daarom bij het kopen van dozen voor het verpakken van uw producten op dat het materiaal voldoende bescherming biedt. Om ervoor te zorgen dat uw producten veilig worden vervoerd, produceren ze bij De Jong Verpakking golfkarton met een dubbele golf. Ook gebruiken ze uitsluitend sterke papiersoorten. Hierdoor is de verpakking extra stevig en worden uw producten optimaal beschermd tegen bijvoorbeeld vuil en botsingen.

Profiteer van gunstige voorwaarden wanneer u dozen gaat kopen

Wanneer u langsgaat bij De Jong Verpakking, weet u zeker dat uw dozen gaat kopen die ervoor zorgen dat uw producten veilig en representatief verpakt zijn. Zij zijn namelijk gespecialiseerd in dit vakgebied. U weet dan zeker dat u naast stevige dozen van hoge kwaliteit ook de best mogelijke service ontvangt. Dit bedrijf produceert alle dozen in eigen beheer en zorgt ervoor dat het product volledig aan uw wensen voldoet. Van het formaat tot de opdruk, uw wensen worden uitgevoerd. De op maat gemaakte dozen vervolgens al binnen 2 tot 5 werkdagen geleverd. Kiest u voor een doos uit voorraad? Dan heeft u deze binnen 24 uur al in huis. Ook op zaterdag en zondag staat de specialist voor u klaar. Als ondernemer bent u immers ook vaak in het weekend actief om uw bedrijf draaiende te houden.

Voor verschillende toepassingen kunt u bij de specialist geschikte dozen kopen

Waarvoor gaat u dozen kopen? Heeft u een eigen onderneming en levert u regelmatig fruit en groente aan uw klanten in golfkarton trays? Of misschien heeft u een product ontwikkeld dat u efficiënt wilt vervoeren door middel van een Amerikaanse vouwdoos. Wat uw toepassing ook is, bij De Jong Verpakking kunt u er altijd de juiste dozen voor kopen. Bij dit bedrijf heeft u namelijk keuze uit een ruim assortiment aan dozen in standaardformaten. Vindt u in dit assortiment niet helemaal waarnaar u op zoek bent? Geen probleem, want de specialist levert ook maatwerk. Wat uw toepassing ook is, bij dit bedrijf vindt u er altijd een geschikte doos voor.