Anti muggenlamp camping | een muggenlamp meenemen op vakantie is echt geen overbodige luxe als je nog een beetje wilt genieten. Muggen zijn super vervelend, dit vindt eigenlijk iedereen wel. Vandaar dat je voor je op reis gaat dus wel de benodigde anti muggen middeltjes moet halen om er voor te zorgen dat ze niet heel je vakantie verpesten. Een anti muggenlamp voor op de camping is dus de beste keuze, deze zorgt er namelijk voor dat echt alle muggen niet meer op de camping op jouw plekje zullen zijn.

Anti muggenlamp camping?

Een muggenlamp is een lamp die gebruik maakt van UV straling. De mug die wordt van nature tot dit licht aangetrokken en komt hier dan ook op af. Als hij de lamp aanraakt dan krijgt hij een enorme schok en gaat hij dood. Ze vallen allemaal in een bakje en je hoeft het alleen nog maar leeg te gooien. Dat is dan ook echt het mooie, het is gewoon heel erg handig.

Waar moet je op letten?

Voor je een muggenlamp koopt is het wel even handig om er op te letten dat je een lamp pakt met een goede kwaliteit behuizing. Vaak hangt de lamp toch buiten en hij kan hier vochtig worden. Het is dan ook erg handig als de behuizing van de lamp metaal is. Dit is natuurlijk veel steviger dan zo’n plastic geval. Een van de lampen die dit heel goed heeft gedaan is de Cyclone pro, deze is namelijk geheel van metaal. Ook heeft deze erg goede beoordelingen en dit maakt het echt een prima keuze als muggenlamp.

Wat zijn de andere opties?

Je hoeft natuurlijk niet per se een muggenlamp te kopen. Zo kun je ook andere middelen kopen die werken aan de hand van geur. Citronella is hier een voorbeeld van. Dit is een erg zure lucht die de muggen verjaagt. Het mooie hiervan is dat je dus helemaal geen stopcontact nodig hebt. Je kunt het kopen in spray vorm of in roller vorm, je hebt hier dus erg veel keuze in.

Het is dus heel belangrijk dat je wel iets doet aan de muggen op de camping. Als je namelijk alleen maar gefocust bent op het gezoem en op het prikken van de muggen dan kun je nooit echt tot ontspanning komen, en laat dat nou net het doel zijn van vakantie. Het is wel even belangrijk dat je een klein beetje onderzoek doet voor je iets koopt en dat je kijkt wat nu eigenlijk precies allemaal past op de camping. Maak een lijstje en schaf even alles aan voordat je op vakantie gaat. Het scheelt echt een hoop zorgen!